< חזור למבזקים

שמן המפ לעור ותפקידו בקוסמטיקה

המאמר שמן המפ לעור ותפקידו בקוסמטיקה הופיע לראשונה באתר בריא בישראל.

שמן המפ (באנגלית Hemp Oil) הוא שמן המופק מזרעי המפ ומשמש לאחר סינון בתור תוסף תזונה ובסיס לשימוש קוסמטי, זאת כיוון שהוא מהווה מקור עשיר בחומצות שומן חיוניות ושאר רכיבים המיועדים להעשרת העור. שמן זרעי המפ עשיר לא רק בחלבון אלא גם בחומצות שומן חיוניות וסיבים תזונתיים מסיסים ולא מסיסים – מגוון חומרי תזונה חיוניים […]

המאמר שמן המפ לעור ותפקידו בקוסמטיקה הופיע לראשונה באתר בריא בישראל.